keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ouwehands Dierenpark


Jo ensimmäisten täällä vietettyjen päivien aikana oli pakko päästä käymään eläintarhassa. Päivä oli kuuma, lähemmäs 30 astetta, ellei peräti enemmänkin. Liput eläintarhaan olivat kalliit, aikuisilta lähemmäs 20 euroa kappale, onneksi seurueeseemme kuuluva 2 ja puoli vuotias pääsi ilmaiseksi. Mutta emme todellakaan osanneet arvata, että saisimme rahoillemme näin hyvää vastinetta. Eläintarhaan olisi saanut myös ottaa koiransa mukaan pientä maksua vastaan, meillä koirat kuitenkin saivat tyytyä oleskelemaan kotona. Mutta tämä on suuri ero Suomeen, kun siellähän eläinten tuominen eläintarhaan on ehdottomasti kielletty.

Jokaisen eläimen pääsit näkemään todella läheltä, eikä tässä eläintarhassa jäänyt yhtään eläintä näkemättä pentujen, syömisen tai muun syyn vuoksi. Varsinkin Suomen Korkeasaareen tottuneelle tämä reissu oli todellinen elämys.
Tämä kaunis ja hieman hassu lintu eleli eläintarhassa vapaana. Taisi olla hieman huomionkipeä sekä esiintymistä rakastava kun alkoi esittämään yleisölle omanlaistaan tanssia.

 Se mikä eläintarhassa on todella hienoa, että siellä on otettu kaikki. Sinne tänne oli ripoteltu lapsille kiipeilytelineitä, seikkailuratoja sekä uima-altaita joissa polskia. Nämä myös olivat teemoittain laitettu, leijonien vieressä savannityylinen seikkailurata, norsujen vieressä norsunmallinen kiipeilyteline sekä sisätilat jotka olivat kokonaisuudessaan rakennettu viidakkotyyliin. Sisältä lähti myös maisemajuna, joka kiersi pienen lenkin eläintarhan yllä. Pääsi näkemään eläimiä aivan uudella tavalla näin.Norsuja ihailtuamme kävimme katsomassa paikallisen hylje-näytöksen. Eikä tarvinnut arvata, miten eläimet oli koulutettu. Ihan takuuvarmasti naksutin-tyyliin. Ja ne oli varastaneet kaikki meidän koirien temput: vuorotassuttelu, kiepit, kierimiset, terrierihypyt... paitsi, että meidän pitää vielä opettaa omillemme: sukellus, hyppy renkaan läpi vedestä ponnistaen ja taputtaminen.Todella hyvin hoidettu paikka!
Tämä herra oli tapellut kaverinsa kanssa ja ne mököttivät molemmat apeina :( Ihan varmaan naisesta tullut tappelu - mikä muu noin mutrulle naaman vetää.Tämä pikku veijari eleli eläintarhassa vapaana. Tuijotteli meitä ihmeissään portin päältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your vauhtikoirat.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-software.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-software.com

Take care - your friend Jennifer